ACTIEPAGINA

 

Actievoorwaarden:

  1. We zijn blij om een speciale aanbieding aan te bieden voor onze driedaagse EHBO-opleiding in de maanden mei en juni van 2023.
  2. We willen je vriendelijk verzoeken om je inschrijfformulier volledig en correct in te vullen en het volledige inschrijfgeld te betalen om in aanmerking te komen voor onze actie.
  3. We willen graag onze deelnemers belonen die zich volledig inzetten voor hun EHBO-opleiding. De verbandtrommel wordt alleen verstrekt aan deelnemers die de driedaagse opleiding EHBO volledig afronden.
  4. Aan het einde van de laatste trainingsdag zullen we met plezier de verbandtrommel uitreiken aan de deelnemers die de driedaagse EHBO-opleiding volledig hebben afgerond.
  5. Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen, maar we geloven dat dit nog steeds een geweldige kans is om je EHBO-vaardigheden te verbeteren.
  6. We willen je erop wijzen dat we het recht behouden om de actievoorwaarden te allen tijde te wijzigen of de actie te beëindigen, maar we zullen er altijd voor zorgen dat alle deelnemers op de hoogte worden gebracht.
  7. Hoewel we hopen dat je de driedaagse EHBO-opleiding kunt bijwonen, willen we je erop wijzen dat deelnemers die de opleiding annuleren of niet komen opdagen, geen recht hebben op de verbandtrommel.
  8. We weten dat de verbandtrommel een waardevol item is en daarom willen we je erop wijzen dat deze niet kan worden geruild tegen contant geld of andere producten of diensten.
  9. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de verbandtrommel veilig bij jou terechtkomt, maar helaas kunnen we niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal, schade of vertraging tijdens verzending of afhaling.