Hoogwaardige BHV Cursussen nabij Barneveld

Bent u op zoek naar hoogwaardige BHV-cursussen in de nabijheid van Barneveld? Bij AREHBO bieden we een uitgebreid scala aan opties die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften en vereisten. Verken ons brede aanbod van cursusmogelijkheden, variërend van BHV-trainingen met e-learning, intensieve tweedaagse BHV basiscursussen tot incompany trainingen op maat.

Ontdek onze Cursuslocatie en Routebeschrijving

Trainingcentrum AREHBO

Onze cursuslocatie bevindt zich op de Keesomstraat 19 in Ede. Voor degenen die vanuit Barneveld komen, adviseren we om met de auto te reizen. Binnen een kort tijdsbestek van vijftien minuten bereikt u onze faciliteit. Volg eenvoudig de A30 richting Ede en neem vervolgens afslag 1 naar de Galvanistraat richting Ede. Sla linksaf naar de Galvanistraat en vervolg uw weg naar de Keesomstraat. Na ongeveer 3 kilometer slaat u linksaf naar de Keesomstraat. Na een korte afstand van 65 meter vindt u ons moderne trainingscentrum aan uw rechterhand.

Diversiteit in Cursusmogelijkheden

Bij AREHBO presenteren we u een divers scala aan cursusopties om aan uw individuele voorkeuren te voldoen:

Verkorte Eendaagse BHV-Cursus met E-learning

Onze effectieve eendaagse basiscursus combineert boeiende e-learning modules met praktijktraining op dezelfde dag. Leer de benodigde theoretische kennis thuis en breng deze direct in de praktijk tijdens de praktijkdag.

Intensieve Tweedaagse BHV Basistraining

Duik diep in de wereld van brandbestrijding, ontruiming, levensreddende en niet-levensreddende hulp tijdens onze uitgebreide tweedaagse basistraining. Deze praktijkgerichte training is verspreid over twee dagen om grondigheid en begrip te bevorderen.

Actuele Herhalingscursussen BHV

Voor diegenen die reeds in het bezit zijn van een BHV-certificaat, voorzien wij jaarlijks in vernieuwde lesprogramma’s om uw vaardigheden en kennis up-to-date te houden en aan te scherpen.

Incompany Trainingsopties

Voor groepen die de voorkeur geven aan training binnen hun eigen werkomgeving, bieden wij op maat gemaakte incompany cursussen. Dit zorgt voor flexibiliteit en specifieke voordelen voor uw team.

Uw Betrouwbare Partner in BHV-Trainingen

AREHBO staat voor succes. Met een indrukwekkend hoog slagingspercentage en een divers aanbod aan lesmateriaal, blijven we uw vaardigheden continu verbeteren en versterken.

Ontdek en kies de juiste cursus voor U

Wij begrijpen dat uw wensen uniek zijn. Bij AREHBO bieden we een rijkdom aan diversiteit en maatwerktrainingen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Heeft u Vragen of wenst u meer Informatie?

Voor uitgebreide informatie over ons uitgebreide cursusaanbod bij AREHBO, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Uw veiligheid en voorbereiding zijn onze prioriteit.

BHV cursus Barneveld BHV Cursus Nabij Barneveld - AREHBO
€149,- Excl BTW p.p.
  • Ervaren Instructeurs
  • Diverse Cursusopties
  • Flexibele Incompany Trainingen
  • Up-to-date Vaardigheden
Op eigen locatie Meer informatie

Op zoek naar een andere vestiging?

Bekijken