Word een Deskundige Bedrijfshulpverlener met de Beste BHV-Cursus in Lunteren bij AREHBO!

Ontwikkel doeltreffende competenties met onze praktijkgerichte BHV-cursus met e-learning in de buurt van Lunteren, verzorgd door AREHBO. Voldoe aan de wettelijke BHV-trainingsvereisten en behaal je certificaat. Verken onze diverse cursuslocaties in Nederland, inclusief opties nabij Lunteren. Word een bekwame bedrijfshulpverlener met AREHBO!

 

Stel je voor dat je op een rustige dag aan je bureau zit te werken of actief deelneemt aan een teamvergadering. Plotseling gebeurt het ondenkbare: een collega in het kantoor naast je krijgt plotseling ernstige gezondheidsproblemen en heeft dringend medische hulp nodig. Weet jij wat je moet doen in zo’n noodsituatie? Als bedrijfshulpverlener ben jij degene die het verschil kan maken en levens kan redden.

Wettelijk Vereiste BHV-Training in Lunteren

In Nederland geldt een wettelijke verplichting voor elke werkgever om bedrijfshulpverlening te regelen, waarbij het vereiste aantal BHV’ers afhankelijk is van de risico’s binnen jouw organisatie.

E-learning Theorie in Lunteren

Kies voor onze compacte BHV-cursus met e-learning in Lunteren als je de theoretische fundamenten zelfstandig wilt doornemen. Leer belangrijke onderwerpen zoals evacuatie, brandpreventie, reanimatie, AED-gebruik, en meer. Je krijgt volledige toegang tot ons uitgebreide e-learning programma met de verstrekte inloggegevens.

Praktijkgerichte BHV-Training Lunteren

Na afronding van het e-learning programma, wacht een praktijkdag in Lunteren op je. Hier krijg je de kans om noodsituaties op een realistische manier te ervaren, waardoor je je opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Versterk je vaardigheden voor effectief handelen en vergroot je zelfvertrouwen als hulpverlener.

Snel en Compleet Resultaat:

  • E-learning: 2-4 uur
  • Praktijkdag: 1 dag (08:30-16:30)
  • Examen voor beide onderdelen

Cursusinhoud:

  • Levensreddende handelingen (LEH)
  • Brandbestrijding en ontruiming (B&O)

Flexibele Locatieopties:

  • AREHBO Veiligheidstrainingen, Keesomstraat 19 in Ede
  • Op jouw eigen locatie in Lunteren
  • Landelijke opleidingscentra, ontdek onze dekking

Groepsprijzen en Inclusief:

Bij inschrijving van 8 of meer deelnemers bieden wij speciale tarieven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Schrijf je vandaag nog in voor AREHBO’s praktijkgerichte BHV-cursus met e-learning in Lunteren en word een zelfverzekerde bedrijfshulpverlener die kan bijdragen aan het redden van levens in noodsituaties.

Benieuwd wat wij aan veiligheid aan jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct aanmelden? Selecteer hieronder jouw cursus
Bekijk aanbod