BHV-Cursus in Veenendaal – Word een Competente Bedrijfshulpverlener met AREHBO

 

Welkom bij AREHBO, jouw toegewijde partner voor de Beste BHV-Cursus in Veenendaal en omgeving. Onze praktijkgerichte BHV-training met e-learning is ontworpen om jouw vaardigheden te ontwikkelen, zodat je in noodsituaties effectief kunt handelen en levens kunt redden.

Waarom Kiezen voor AREHBO’s BHV-Cursus in Veenendaal?

Wettelijk Vereist:

In Nederland is het verplicht voor elke werkgever om bedrijfshulpverlening te organiseren. Onze BHV-cursus voldoet aan alle wettelijke vereisten, en het aantal benodigde BHV’ers wordt afgestemd op de risico’s binnen jouw organisatie.

Praktijkgericht:

Onze cursus combineert e-learning met praktijktraining in Veenendaal, zodat je niet alleen de theorie begrijpt, maar deze ook kunt toepassen in realistische scenario’s.

Uitgebreide Inhoud:

Onze BHV-cursus behandelt essentiële onderwerpen zoals levensreddende handelingen, brandbestrijding, ontruiming, reanimatie, AED-gebruik en nog veel meer. Je krijgt volledige toegang tot ons uitgebreide e-learning programma met de verstrekte inloggegevens.

Flexibele Locaties:

Naast onze locatie in de buurt van Veenendaal bieden we ook de mogelijkheid om de cursus op jouw eigen locatie te volgen. Ontdek onze dekking door heel Nederland.

Snel en Compleet Resultaat:

  • E-learning: 2-4 uur
  • Praktijkdag: 1 dag (08:30-16:30)
  • Examen voor beide onderdelen

Cursusinhoud:

  • Levensreddende handelingen (LEH)
  • Brandbestrijding en ontruiming (B&O)

Flexibele Locatieopties:

  • AREHBO Veiligheidstrainingen, Keesomstraat 19 in Ede
  • Op jouw eigen locatie in Veenendaal
  • Landelijke opleidingscentra, ontdek onze dekking

Groepsprijzen:

Voor groepen van 8 deelnemers of meer bieden wij speciale tarieven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Meld je vandaag nog aan voor AREHBO’s BHV-cursus in Veenendaal en ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om effectief te handelen in noodsituaties. Word een zelfverzekerde bedrijfshulpverlener en draag bij aan het redden van levens. Samen zorgen we voor een veiligere werkomgeving.

Benieuwd wat wij aan veiligheid aan jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct aanmelden? Selecteer hieronder jouw cursus
Bekijk aanbod