VCA BASIS cursus bij AREHBO

 

Wat is VCA BASIS?

VCA is een afkorting voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Tijdens een VCA-training leer je risico’s op de werkvloer herkennen en hoe je moet handelen om ongevallen te voorkomen. Kortom, je werkt veilig met een VCA-diploma op zak en laat gevaar er niet insluipen.

Voor wie is de VCA Basis e-learning?

De VCA-basis cursus leert werknemers omgaan met risico’s die tijdens werkzaamheden aanwezig zijn. Vooral medewerkers die werkzaam zijn in aannemerij, metaalbewerking, elektro, transport en logistiek hebben baat bij het behalen van een VCA-diploma.

Wat Houdt de VCA BASIS Cursus e-learning In?

De VCA Basis e-learning en examen omvatten:

  • Toegang tot de e-learningmodule VCA BASIS, die deelnemers ontvangen uiterlijk 3 weken voor de training.
  • Zelfstudie aan de hand van de e-learningmodule.

Na afronding van de e-learning volgt een 60 minuten durend examen met 40 meerkeuzevragen. Dit examen wordt afgenomen op een examenlocatie van AREHBO of een locatie dicht bij jou in de buurt. Om het Basisveiligheid VCA-diploma te verdienen, moet je minimaal 28 vragen correct beantwoorden. Deze cursus biedt niet alleen praktische kennis, maar geeft je ook inzicht in relevante wet- en regelgeving.

Hoe Haal Je Jouw VCA Basis Diploma?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een VCA Basis cursus te volgen:

Cursuslocatie(s) mogelijkheden:

  • Het is mogelijk om het examen mondeling af te leggen, neem hiervoor contact met ons op.
  • AREHBO veiligheidstrainingen, Keesomstraat 19 in Ede
  • Op eigen locatie (bij minimaal 8 personen wordt VCA-cursus op iedere gewenste locatie in het land gegeven. Neem contact op voor de mogelijkheden.)

Schrijf je vandaag nog in voor de VCA Basis cursus e-learning bij AREHBO in Ede. Versterk je kennis en bewustzijn van veiligheid, gezondheid en milieu op de werkplek. Maak van jouw omgeving in Lunteren, Ede, Veenendaal, Barneveld en verder een veiligere plek om te werken. Meld je aan en zorg dat je goed voorbereid bent op potentiële risico’s.

VCA Basis e-learning en examen Thuis leren en bij ons examen doen!
€129,- Excl BTW p.p.
  • Thuis leren en bij ons examen doen!
  • U weet na afloop direct of u geslaagd bent
  • All-in prijs : e-learning, examen en VCA diploma
Meer informatie Op eigen locatie