Waarom een Agressietraining?

In een werkomgeving kan agressie soms onverwacht de kop opsteken en zelfs escaleren. Herkenning van signalen en de juiste de-escalerende aanpak zijn cruciaal om fysieke confrontaties te voorkomen. Bij AREHBO begrijpen we het belang van proactieve preventie. Onze agressietrainingen leren u niet alleen hoe u agressieve situaties kunt identificeren, maar ook hoe u adequaat kunt reageren. Voorkomen staat voorop in onze aanpak, omdat voorkomen altijd beter is dan genezen.

Voor wie is de Agressietraining?

Onze agressie trainingen zijn ontworpen voor iedereen die tijdens het werk in aanraking kan komen met fysieke of verbale agressie. Denk aan professionals in de zorg, horeca, winkelbranche of bij balies. Elke sector heeft zijn eigen specifieke risico’s en vraagt om een gepaste benadering. Met ervaring in diverse beroepsgroepen biedt AREHBO  trainingen op maat aan. Onze instructeur is goed bekend met de uitdagingen van verschillende branches.

Wat leer je tijdens een Agressietraining?

Omdat geen situatie hetzelfde is, hanteren wij geen standaard trainingsprogramma. We beginnen met een oriënterend gesprek om uw doelen en wensen te begrijpen. Vervolgens bepalen we welke stappen nodig zijn om die doelen te bereiken. Hierbij houden we rekening met uw medewerkers en branche-specifieke behoeften. Gebaseerd op deze informatie stellen we een op maat gemaakte training samen. Onze basis agressietrainingen variëren van 4 uur tot onze uitgebreide 8-uurs training met ervaren acteurs voor realistische situaties.

Waarom kiezen voor AREHBO?

  • Ervaren instructeurs met branchekennis
  • Focus op preventie en de-escalatie
  • Maatwerktraining aangepast aan uw behoeften
  • Realistische scenario’s voor effectieve training
  • Variabele trainingsduur voor flexibiliteit

Klaar om een Veilige Werkomgeving te Creëren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze agressietrainingen. Samen kunnen we de juiste aanpak ontwikkelen om agressie effectief te voorkomen en uw team voor te bereiden op eventuele uitdagingen. AREHBO helpt u bij het bouwen aan een veilige en productieve werkomgeving.

Meer informatie

Agressietraining Voorkomen is beter dan genezen
Op aanvraag
  • Hanteren van eigen spanning: gedachten, ademhaling en spierspanning.
  • Duidelijk en stevig grenzen stellen bij grensoverschrijdend gedrag.
  • Oplossingsgerichte communicatie: gericht op een positieve uitkomst.
  • Programma op maar voor jou organisatie!
Op eigen locatie Meer informatie

Op zoek naar een andere vestiging?

Bekijken