Bekijk hier ons cursusaanbod

Opleiding Instructeur EHBO Oranje Kruis

Competentie rayon CR035

Opleiding PBLS instructeurs (NRR)

PBLS instructeur hercertificering (NRR)

Opleiding BLS instructeur (NRR)

BLS instructeur hercertificering (NRR)

Veel gestelde vragen

Waarom een training volgen bij AREHBO?
  1. Veiligheidstrainingen helpen werknemers veilig te werken en ongelukken te voorkomen.
  2. Een veiligere werkomgeving bevordert niet alleen de gezondheid en veiligheid van werknemers, maar verhoogt ook de productiviteit en efficiëntie en kan kosten besparen.
  3. De veiligheidstrainingen bij AREHBO worden gegeven door ruim ervaren trainers die bekend zijn met de specifieke uitdagingen en risico’s van de betreffende sector.
  4. De trainingen worden gegeven volgens de nieuwste veiligheidsnormen en wet- en regelgeving en worden voortdurend bijgewerkt om relevantie en effectiviteit te waarborgen.
  5. AREHBO biedt een breed scala aan trainingen, variërend van basisveiligheidstrainingen tot gespecialiseerde trainingen, afhankelijk van de behoeften van werknemers en werkgevers.
  6. De trainingen zijn interactief en praktijkgericht, waardoor werknemers de kans krijgen om hun kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen.
  7. Het volgen van een veiligheidstraining bij AREHBO kan helpen om de veiligheidscultuur binnen een organisatie te verbeteren en het bewustzijn van veiligheidsrisico’s onder werknemers te vergroten.
  8. Het volgen van een veiligheidstraining bij AREHBO kan bijdragen aan een veiligere werkomgeving, een vermindering van arbeidsongevallen en letsel en een hogere tevredenheid van werknemers.
  9. AREHBO hanteert normen van het Rode en Oranje Kruis, Nederlandse Reanimatie Raad (NRR),  Nederlandse Hartstichting en het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV).
Welke cursus kan ik volgen?

Bekijk welke cursussen er worden aangeboden bij AREHBO.