Professioneel onderhoud en keuring van droge stijgleidingen door AREHBO

Bij AREHBO begrijpen we het belang van goed onderhouden droge stijgleidingen voor een effectieve brandbestrijding in gebouwen. Als een toonaangevend bedrijf op het gebied van onderhoud en keuring van droge stijgleidingen, bieden wij betrouwbare en professionele diensten aan bedrijven, instellingen en particulieren.

Waarom onderhoud en keuring van droge stijgleidingen?

Droge stijgleidingen spelen een cruciale rol bij het voorzien van water aan de brandweer in geval van een brand. Het is essentieel dat deze systemen goed worden onderhouden en periodiek worden gekeurd om ervoor te zorgen dat ze altijd klaar zijn voor gebruik. Bij AREHBO zorgen we ervoor dat uw droge stijgleidingen voldoen aan de geldende normen en veiligheidsvoorschriften.

Onze professionele onderhouds- en keuringsservice

Onze ervaren experts zijn gespecialiseerd in het onderhouden en keuren van droge stijgleidingen. We inspecteren zorgvuldig alle componenten, waaronder de leidingen, kranen, pompen en aansluitingen, om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat verkeren en correct functioneren. Door regelmatig onderhoud en keuringen uit te voeren, minimaliseren we de kans op storingen en zorgen we ervoor dat uw droge stijgleidingen betrouwbaar zijn in geval van nood.

Betrouwbaarheid en efficiëntie

Bij AREHBO begrijpen we dat betrouwbaarheid en efficiëntie van groot belang zijn. We streven naar een snelle en responsieve service, zodat uw droge stijgleidingen minimaal worden onderbroken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, advies op maat te geven en u te helpen voldoen aan de vereiste normen en voorschriften voor droge stijgleidingen.

Waarom kiezen voor AREHBO?

  • Ervaren en deskundige experts in onderhoud en keuring van droge stijgleidingen
  • Grondige inspectie en onderhoud van alle componenten
  • Volledige naleving van geldende normen en veiligheidsvoorschriften
  • Betrouwbare en efficiënte dienstverlening, minimaal tijdverlies
  • Advies en ondersteuning op maat voor uw specifieke behoeften

Neem vandaag nog contact met ons op

Zorg ervoor dat uw droge stijgleidingen in optimale staat verkeren voor een effectieve brandbestrijding. Neem vandaag nog contact op met AREHBO voor professioneel onderhoud en keuring van droge stijgleidingen. Vertrouw op onze expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat uw droge stijgleidingen voldoen aan de vereiste normen en u gemoedsrust te bieden in geval van een noodsituatie.

Wet- en regelgeving voor onderhoud aan droge blusleidingen

Het onderhouden van droge blusleidingen is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar ook wettelijk verplicht. Het Bouwbesluit schrijft voor dat een gebruiksfunctie met een vloer van een verblijfsgebied hoger gelegen dan 20 meter boven het meetniveau, een droge blusleiding moet hebben. Daarnaast moet een bij of krachtens de wet voorgeschreven droge blusleiding en pompinstallatie bij oplevering en daarna eenmaal in de vijf jaar getest worden volgens de NEN 1594.

De NEN 1594 is de Nederlandse norm voor droge blusleidingen en schrijft voor hoe deze leidingen geïnspecteerd en onderhouden moeten worden. Het onderhouden van droge blusleidingen volgens deze norm verhoogt niet alleen de veiligheid, maar ook de levensduur van de droge blusleidingen. Het is daarom belangrijk om een gecertificeerd bedrijf in te schakelen voor het onderhoud van droge blusleidingen, zoals AREHBO, dat Kiwa NCP REOB gecertificeerd is.

Als u meer wilt weten over de wet- en regelgeving voor onderhoud aan droge blusleidingen, neem dan contact op met AREHBO voor advies op maat. Wij helpen u graag verder.

Contact

Wilt u meer weten over het onderhoud van droge blusleidingen, neem dan contact met ons op!

Neem contact op voor advies op maat

 

Controle en onderhoud droge blusleiding Bereken uw prijs
Aantal stuks:
Prijs per stuk Prijs op aanvraag
  • REOB KIWA gecertificeerde Monteurs
  • Lage staffelprijzen
  • Conform de laatste wet en regelgeving
  • Wij keuren al uw veiligheidsmiddelen voor dezelfde staffelprijs
Offerte aanvragen