Controle en levering EHBO en BHV materialen

Welkom bij AREHBO – Uw Partner voor Veiligheid en Materialen

Bij AREHBO begrijpen we het belang van hoogwaardige EHBO- en BHV-benodigdheden voor een veilige omgeving. Daarom zijn we trots om nauw samen te werken met BHVsupport.nl, een toonaangevende leverancier van betrouwbare EHBO- en BHV-materialen.

BHVsupport.nl – Dé Bestemming voor EHBO en BHV Benodigdheden

 
Zoekt u een betrouwbare leverancier voor uw EHBO en BHV benodigdheden? Sinds 1 januari 2018 is BHVsupport een zelfstandige organisatie gevestigd in Ede. Met het principe van One-Stop-Shop kunt u eenvoudig al uw benodigdheden in één keer bestellen. Gemakkelijke bezorging op uw gewenste locatie via post of pakketdienst is gegarandeerd.

De gebruiksvriendelijke webshop biedt een helder overzicht van producten voor eerste hulp en bedrijfshulpverlening. Ze blijven het assortiment voortdurend uitbreiden en verkennen nieuwe artikelen en ontwikkelingen. BHVsupport.nl staat bekend om zijn uitgebreide, voordelig geprijsde aanbod. Van stickers met pictogrammen tot snelverbanden, zaklampen, kleding voor BHV’ers en EHBO’ers, instructiematerialen zoals reanimatiepoppen en AED-trainers, tot verbandkoffers, trommels en rugzakken – bij BHVsupport vindt u het allemaal.

AREHBO en BHVsupport: Uw Veiligheidspartners

AREHBO en BHVsupport hebben een nauwe samenwerking op het gebied van levering en controle van EHBO en BHV-artikelen. Onze gedeelde toewijding aan veiligheid heeft geleid tot een partnerschap dat u de gemoedsrust biedt dat u kunt vertrouwen op hoogwaardige materialen en deskundig advies.

En dat is nog niet alles. Als u zoekt naar een betrouwbare partner voor het leveren en controleren van brandblussers of noodverlichting, dan bent u bij AREHBO aan het juiste adres. Ons team van professionals staat klaar om u te voorzien van topkwaliteit producten en diensten om aan al uw veiligheidsbehoeften te voldoen.

Kies voor AREHBO en BHVsupport – uw complete oplossing voor veiligheid en materialen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen in het creëren van een veilige omgeving voor uzelf, uw medewerkers en uw bedrijf.

 

Controle en levering EHBO en BHV materialen
Prijs op aanvraag
  • Altijd advies van een specialist
  • Meer dan 80% op voorraad