Kies voor Preventieve Brandveiligheid met AREHBO

Brandveiligheid is van het grootste belang, en bij AREHBO begrijpen we dat als geen ander. Als toonaangevend bedrijf voor brandblusser keuringen in Ede en omliggende gebieden, bieden wij betrouwbare en deskundige diensten aan bedrijven, instellingen en particulieren in heel Nederland.

Gecertificeerde keuringsexperts voor uw Gemoedsrust

Onze ervaren keurmeesters zijn experts in het inspecteren en keuren van brandblussers volgens de geldende wet- en regelgeving. Wij garanderen dat uw brandblussers correct functioneren en voldoen aan alle vereiste veiligheidsnormen.

Optimale Staat van uw Blusapparatuur

Met onze brandblusser keuringen verzekeren we u dat uw blusapparatuur zich in topconditie bevindt en paraat staat voor noodgevallen. Onze keurmeesters controleren zorgvuldig de druk, het gewicht, de verzegelingen en de algehele staat van de brandblussers. Indien nodig voeren we bijvullingen of reparaties uit, zodat uw blusapparatuur altijd operationeel is.

Snelle en Efficiënte Service

Bij AREHBO begrijpen we dat uw tijd kostbaar is, daarom plannen we de keuring op een moment dat voor u het beste uitkomt. Ons team staat klaar om uitgebreid advies te geven en al uw vragen met betrekking tot brandblusser keuringen te beantwoorden.

Profiteer van Voordelige Staffelprijzen bij AREHBO

Bij AREHBO bieden we scherpe staffelprijzen die afgestemd zijn op uw behoeften en budget. Onze flexibele prijsstructuur zorgt ervoor dat u profiteert van aantrekkelijke kortingen naarmate uw bestelling groter wordt. Of u nu een kleine of een grote hoeveelheid producten of diensten nodig heeft, bij AREHBO bent u verzekerd van de beste prijs.

Vertrouw op AREHBO voor Brandblusser Keuringen in regio Ede

Neem vandaag nog contact met ons op en laat AREHBO uw brandblussers keuren in Ede, Veenendaal, Bennekom, Lunteren, Barneveld en omliggende gebieden. Vertrouw op onze expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat uw brandblussers voldoen aan alle vereiste veiligheidsnormen en u gemoedsrust bieden in noodsituaties. Uw veiligheid staat bij ons voorop.

Onderhoudscontract voor Zorgeloze Brandveiligheid

Wij bieden tevens periodieke onderhoudscontracten aan, zodat uw blusmiddelen altijd up-to-date zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een keuringsafspraak te maken. Ons team staat voor u klaar om u te helpen.

Keuren blusmiddelen BEREKEN DE KOSTEN
Aantal stuks:
Prijs per stuk Prijs op aanvraag
Vanaf €8,- per eenheid!
  • Inclusief digitaal keuringsrapport
  • KIWA gecertificeerde keurmeesters
  • Jaarlijkse controle door een specialist
  • Geen verborgen kosten, altijd eerlijk en transparant advies
  • Landelijk beschikbaar
Controle aanvragen

Veel gestelde vragen

Waar lever ik mijn oude blussers in?

Oude blussers lever je in bij iedere REOB-gecertificeerde brandbeveiligingsorganisatie. Wij kunnen deze ook voor je verwijderen. De milieuwetgeving regelt de verwijdering en afvalverwerking. Je dient rekening te houden met kosten voor vervanging en verwijdering.

Wat kost een brandblusser controle?

Voor het keuren van de blusmiddelen, blusleiding en noodverlichting hanteren wij de volgende staffelprijs:

1-2 stuks – € 22,50 per eenheid
3-4 stuks – € 17,50 per eenheid
5-11 stuks – € 14,50 per eenheid
12-21 stuks – € 12,50 per eenheid
22-50 stuks – € 9,50 per eenheid
51-999 stuks – € 8,00 per eenheid

Waarop wordt de brandslanghaspel gekeurd?

De brandslanghaspel wordt gekeurd op verschillende aspecten, zoals de functionaliteit van de haak, de aansluitingen, de bediening en de druk van de watertoevoer. Ook wordt gekeken of de haarscheurtjes in de slang en de staat van de slang zelf in orde zijn. Als er afwijkingen worden geconstateerd, wordt er een rapport opgesteld en moeten deze worden verholpen voordat de brandslanghaspel weer gebruikt mag worden.

Hoe vaak moet de brandslanghaspel worden gekeurd?

De inspectie- en keuringsfrequentie van een brandslanghaspel is afhankelijk van de locatie waar deze is geïnstalleerd en de normen die gelden in dat land of regio. In Nederland is de inspectie- en keuringsfrequentie vastgelegd in de NEN 2443. Hierin staat dat een brandslanghaspel ten minste eenmaal per jaar moet worden gekeurd. Het is aan te raden om de keuring uit te laten voeren door een gecertificeerd bedrijf.

Waarom moet ik mijn brandblusser laten keuren?

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om uw brandblusser te laten keuren. Hier zijn een paar belangrijke:

  1. Veiligheid: Een brandblusser moet in goede werkende staat zijn om brand te kunnen blussen wanneer het nodig is. Als een brandblusser niet goed werkt, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties.
  2. Wetgeving: In Nederland is het verplicht om brandblussers te laten keuren volgens de wet. Dit is om te zorgen dat er voldoende bescherming is tegen brand.
  3. Verzekering: Sommige verzekeraars vereisen dat brandblussers regelmatig worden gecontroleerd en gekeurd als voorwaarde voor dekking.
  4. Preventief onderhoud: Een keuring helpt om eventuele problemen op te sporen voordat ze zich voordoen, waardoor de kans op storingen en ongevallen wordt verminderd.
Moet ik mijn brandblusser 1 x per jaar laten keuren?

Een poederblusser kan branden van elektrische apparaten, metaal, en andere materialen met een lage tot middelmatige hittegevoeligheid blussen. Het is echter niet geschikt voor het blussen van branden in olie of brandbare vloeistoffen, of voor het blussen van branden in ruimtes met een slechte ventilatie. Het is belangrijk om altijd de aanwijzingen van de fabrikant te volgen bij het gebruik van een poederblusser.

Welke branden kan ik met een poederblusser blussen?

Een poederblusser kan branden van elektrische apparaten, metaal, en andere materialen met een lage tot middelmatige hittegevoeligheid blussen. Het is echter niet geschikt voor het blussen van branden in olie of brandbare vloeistoffen, of voor het blussen van branden in ruimtes met een slechte ventilatie. Het is belangrijk om altijd de aanwijzingen van de fabrikant te volgen bij het gebruik van een poederblusser.

Welke branden kan ik met een schuimblusser keuren?

Schuimblussers worden voornamelijk gebruikt om branden van vloeistoffen, zoals olie, benzine en andere brandbare vloeistoffen, te blussen. Het schuim dat door de blusser wordt geproduceerd, bedekt de brandende vloeistof en smoort de brand door het afsluiten van de zuurstoftoevoer. Schuimblussers zijn echter minder effectief bij het blussen van branden van elektrische apparaten of van branden in gesloten ruimtes.

Zijn jullie erkende keurmeesters?

Ja, onze REOB keurmeesters zijn ervaren en erkende professionals die voldoen aan alle vereiste KIWA normen en wet- en regelgeving.

Wat zijn de voordelen van het laten keuren van mijn brandblussers door AREHBO?

Het laten keuren van uw brandblussers door AREHBO garandeert betrouwbare en deskundige diensten van ervaren keurmeesters, optimale conditie van uw blusapparatuur en een snelle, efficiënte service die uw veiligheid voorop stelt.

Wat gebeurt er als ik mijn brandblussers niet laat keuren?

Het niet regelmatig laten keuren van uw brandblussers kan leiden tot verminderde prestaties en mogelijk falen tijdens een noodsituatie, waardoor de veiligheid in gevaar kan komen.

Bieden jullie ook onderhoudscontracten aan?

Ja, we bieden periodieke onderhoudscontracten aan om ervoor te zorgen dat uw blusmiddelen altijd up-to-date zijn en aan de vereiste normen voldoen.

Wat gebeurt er als mijn brandblussers niet door de keuring komen?

Als uw brandblussers niet door de keuring komen, zullen onze keurmeesters reparaties uitvoeren of vervanging aanbevelen om ervoor te zorgen dat uw blusapparatuur voldoet aan de veiligheidsnormen.

Hoe kan ik een keuringsafspraak maken?

U kunt eenvoudig een keuringsafspraak maken door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. We plannen de keuring op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Kan ik zelf mijn brandblussers keuren?

Hoewel het goed is om uw brandblussers regelmatig visueel te inspecteren, is het raadzaam om een professionele keuring door onze deskundige keurmeesters te laten uitvoeren voor een grondige beoordeling.

Wat houdt een brandblusserkeuring precies in?

Tijdens een brandblusserkeuring controleren onze keurmeesters zorgvuldig de druk, het gewicht, de verzegelingen en de algemene conditie van de brandblussers. Indien nodig voeren we hervullingen of reparaties uit.

Hoe vaak moeten mijn brandblussers worden gekeurd?

Het wordt aanbevolen om uw brandblussers jaarlijks te laten keuren om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren en klaar zijn voor gebruik.

Waarom is het belangrijk om mijn brandblussers regelmatig te laten keuren?

Regelmatige keuring van brandblussers zorgt ervoor dat ze altijd operationeel zijn en voldoen aan de veiligheidsnormen, wat cruciaal is voor een effectieve brandbestrijding.