In de herhalingscursus PBLS-instructeur zorgen wij ervoor dat je op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkeling met betrekking tot het geven van reanimatiecursussen. Wij richten ons op het herhalen van vaardigheden die aan noodzakelijk zijn bij het geven van reanimatie-onderwijs volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Kennis up-to-date houden

Het is verplicht iedere twee jaar een hercertificering PBLS instructeur (NRR) te volgen om je vaardigheden en certificaat up-to-date te houden.

Voorwaarde voor deelname:

Je neemt deel aan de Opleiding PBLS instructeur hercertificering (NRR) als je geregistreerd staat als PBLS-instructeur bij de NRR. Het is een vereiste dat je diploma nog geldig is op de dag dat je deelneemt aan de herhalingscursus. Daarnaast ben je:

  • Geregistreerd in het Course Management Systeem (CMS) van de NRR als ‘volledig BLS-instructeur’;
  • Heb je minimaal 2 initiële- of 4 herhalingscursussen BLS in de afgelopen 2 jaar verzorgd;
  • Voor meer informatie verwijzen we je naar het NRR-cursus regelement “Opleiding in de Basale Reanimatie” op de NRR website.

NRR-gecertificeerde docenten

De PBLS-instructeursopleiding wordt gegeven door mensen die hun strepen al hebben verdiend in de praktijk. Onze instructeurs zijn NRR-gecertificeerd en dragen zorg voor een optimaal leerklimaat.

Programma Opleiding PBLS instructeur hercertificering (NRR)

Tijdens de cursus maken we gebruik van diverse didactische werkvormen: presentaties, scenariotraining en vaardigheidstraining. Praktijk en theorie wisselen elkaar af.  De herhalingscursus PBLS-instructeur sluit je af met een assessment (toets van bekwaamheid).

Na de herhalingscursus PBLS-instructeur

Na het behalen van de toets ben je weer bevoegd om als PBLS-instructeur kinderreanimatiecursussen te geven volgens de NRR-richtlijnen.

Cursuslocatie(s) mogelijkheden:

  • AREHBO veiligheidstrainingen, Keesomstraat 19 in Ede;
  • In overleg of bij grotere groepen zijn in company locaties altijd bespreekbaar.

Inbegrepen in de cursus

Gedurende de cursus is koffie en thee onbeperkt verkrijgbaar.

PBLS instructeur hercertificering (NRR) Blijf een gekwalificeerde PBLS instructeur met onze herhaling. Versterk uw kennis van de laatste protocollen en technieken..
€95,- excl. btw p.p.
  • Op locatie of bij AREHBO
  • Bevoegd om kinderreanimatiecursussen te geven
  • 2 jaar geldig
  • Ontvang €25,- combinatiekorting wanneer u de BLS op dezelfde dag volgt!
Meer informatie Op eigen locatie

Veel gestelde vragen

Hoelang blijft mijn certificering geldig?

Na het afronden van de PBLS-herhalingscursus wordt je registratie verlengd met twee jaar bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Op zoek naar een andere vestiging?

Bekijken