Doe mee met onze Jubileum Donatie-Actie!

Viering van 25 jaar AREHBO

Bij AREHBO streven we ernaar om het welzijn van anderen te bevorderen. We nodigen u uit om deel te nemen aan iets unieks en waardevols. In plaats van een traditioneel geschenk, zouden we het zeer waarderen als u overweegt om een donatie te schenken aan een nobel doel.

Vriendenfonds van Ziekenhuis Gelderse Vallei: voor nét dat beetje extra!

In lijn met onze inspanningen om onze zorgomgeving te verbeteren, koesteren we een speciale wens: de realisatie van een digitaal aquarium op de kinderafdeling van ons vernieuwde “Vrouw, Moeder, Kind Centrum”. Dit aquarium zal niet alleen de kinderen, maar ook hun families en verzorgers een gevoel van rust en sereniteit bieden – een element van onschatbare waarde gedurende hun verblijf. Uw jubileum bijdrage kan deze wens daadwerkelijk in vervulling laten gaan en een positieve invloed hebben op het leven van vele kinderen en hun families. Dankzij uw steun kunnen wij een omgeving creëren die comfort en afleiding biedt, zelfs tijdens uitdagende momenten.

Wij nodigen u namens de directie van AREHBO van harte uit om deel te nemen aan dit bewonderenswaardige streven. Samen kunnen we het verschil maken en een blijvende positieve impact hebben op diegenen die onze zorg het hardst nodig hebben.

Via onderstaande QR code of de button kunt u een donatie doen