Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s Opleiding in Ede – Praktijkgericht en Vertrouwd

Zorg dragen voor de veiligheid en gezondheid van kinderen en baby’s is van onschatbare waarde. Bij AREHBO in Ede bieden we een uitgebreide Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s opleiding die u voorbereidt op elke mogelijke noodsituatie. Met onze praktijkgerichte aanpak en persoonlijke aandacht zetten we ons in om uw vaardigheden te versterken en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Eén Lesdag, Tijdloze Vaardigheden

Onze Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s cursus is ontworpen om in één lesdag essentiële vaardigheden te behandelen die van levensbelang kunnen zijn. Van reanimatie tot wondverzorging en van verstikking tot allergische reacties – we richten ons op de specifieke behoeften van kinderen en baby’s. Onze ervaren instructeurs leiden u door realistische scenario’s en praktische training om uw reactietijd te optimaliseren.

Wilt u liever de cursustijd verkorten met e-learning? Kies dan voor onze opleiding verkort met e-learning!

Lesboek voor Continu Leren

Bij AREHBO geloven we in voortdurend leren en groeien. Daarom krijgen onze cursisten een lesboek als waardevol naslagwerk. Dit boek bevat gedetailleerde informatie, stappenplannen en tips die u kunt raadplegen wanneer de situatie daarom vraagt. Met dit naslagwerk heeft u altijd de nodige kennis binnen handbereik, zelfs na de cursus.

Waarom Kiezen voor AREHBO?

-Eersteklas Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s opleiding in Ede
-Praktijkgerichte training met ervaren instructeurs
-Focus op specifieke noodsituaties bij kinderen en baby’s
-Lesboek als blijvend naslagwerk voor zelfvertrouwen
-Erkende Certificering na succesvolle afronding
-Lokale expertise en persoonlijke benadering
-Investeer in Veiligheid en Vertrouwen

Met de Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s opleiding van AREHBO in Ede kunt u met vertrouwen handelen wanneer het er echt toe doet. Bescherm en zorg voor de kleintjes in uw leven met tijdige en doeltreffende interventies. Schrijf u vandaag nog in voor onze opleiding en versterk uw vaardigheden voor een veiligere toekomst.

Cursuslocatie(s) mogelijkheden:

 • AREHBO veiligheidstrainingen, Keesomstraat 19 in Ede;
 • Op eigen locatie (bij minimaal 8 personen wordt de EHBO-cursus op iedere gewenste locatie in het land gegeven. Neem contact op voor de mogelijkheden.)
 • Een opleidingscentra in Nederland. Bekijk hier onze landelijke dekking.

Inbegrepen bij een cursus

Bij onze cursussen streven we naar het bieden van een complete leerervaring. Als de cursus plaatsvindt op onze eigen locatie (met een duur van minimaal 2 dagdelen), bieden wij onze cursisten lunch aan als onderdeel van het programma. Bovendien kunnen cursisten genieten van onbeperkte koffie en thee gedurende de cursus, allemaal inbegrepen in de cursusprijs.

Hoe houd ik mijn kennis en vaardigheden op peil?

Het certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen heeft een geldigheidsduur van 2 jaar en kan vervolgens met nog eens 2 jaar worden verlengd.

Om de geldigheid van het certificaat te behouden, is jaarlijkse herhalingstraining noodzakelijk, met een tijdsduur van 4 uur. Wij adviseren sterk om jaarlijks de herhalingstraining te volgen om ervoor te zorgen dat uw vaardigheden en kennis up-to-date blijven en u altijd klaar bent om doeltreffend te handelen in noodsituaties.

Eerste Hulp Aan Baby’s en Kinderen Erkend Rode Kruis
€155,- Inclusief BTW p.p.
 • Meest gekozen cursus door ouders en gastouders
 • Wet IKK goedgekeurd certificaat
 • 8 uur klassikaal
 • Cursusboek inbegrepen
Direct inschrijven Op eigen locatie

Bekijk hier ons cursusaanbod

Eerste Hulp Aan baby's en kinderen Cursus
 • 04-11-2023
 • 09:00 tot 17:00
 • 8 beschikbaar
 • Ede
Inschrijven
Eerste Hulp Aan baby's en kinderen Cursus
 • 09-12-2023
 • 09:00 tot 17:00
 • 0 beschikbaar
 • Ede
Vol

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor ouders, kinderdagverblijven, gastouders, leerkrachten en andere professionals die werken met kinderen.