Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s – E-Learning en Praktijkgerichte Training bij AREHBO

 

Voor wie is de Eerste Hulp aan kinderen cursus E-learning bedoeld?

Bij AREHBO begrijpen we het belang van doeltreffend handelen in noodsituaties, vooral bij kinderen en baby’s. Onze korte en intensieve Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s training wordt versterkt door een voorafgaande E-Learning module. Hiermee kunt u op uw eigen tempo de basis van Eerste Hulp leren, zodat de praktijkgerichte training dieper kan ingaan op specifieke situaties.

Waarom kiezen voor de Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s cursus?

Kinderen en baby’s zijn kwetsbaar en hebben bij noodsituaties speciale zorg nodig. Onze training richt zich specifiek op deze behoeften, zodat u zelfverzekerd kunt handelen wanneer elke seconde telt.

Voorbereiding met E-Learning voor praktijkgerichte training

Onze cursus begint met een e-learning module die u vooraf kunt voltooien. Hierdoor kunt u op uw eigen tempo de basisvaardigheden en kennis van Eerste Hulp verwerven. Dit zorgt voor een effectievere praktijkgerichte training waarin we dieper kunnen ingaan op scenario’s en hands-on oefeningen.

Professionele instructeurs en praktijkervaring

Onze ervaren instructeurs zijn gespecialiseerd in Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s. Ze delen hun expertise en begeleiden u bij het toepassen van geleerde vaardigheden in realistische situaties.

Waarom kiezen voor AREHBO?

 • Korte en effectieve cursus met focus op kinderen en baby’s
 • Voorbereiding met voorafgaande E-Learning module
 • Praktijkgerichte training met ervaren instructeurs
 • Flexibele leermogelijkheden aangepast aan uw schema
 • Rode Kruis certificering na succesvolle afronding

Neem vandaag nog contact met ons op

Bereid uzelf voor op noodsituaties met kinderen en baby’s. Neem contact op met AREHBO voor onze Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s cursus met E-Learning. Vertrouw op onze expertise om u de nodige vaardigheden te bieden om levens te redden in kritieke situaties.

U heeft 1 jaar lang onbeperkt toegang tot de e-learning zodat u ook na de praktijkdag eens rustig alles na kunt kijken.

Locatie(s)

 • AREHBO veiligheidstrainingen, Keesomstraat 19 in Ede
 • Sela verloskundigen,  Eikenlaan 13-6 in Ede
 • Voor groepen vanaf 8 personen is het ook mogelijk om de cursus op uw eigen locatie te laten plaatsvinden.
 • Klik hier voor onze landelijke dekking

Houd uw kennis en vaardigheden op peil

Het certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen heeft een geldigheidsduur van 2 jaar, verlengbaar met nog eens 2 jaar. Regelmatige herhalingstraining van 4 uur per jaar wordt sterk aanbevolen om up-to-date te blijven en doeltreffend te handelen in noodsituaties.

Ontdek nu hoe u levens kunt redden!

Schrijf u vandaag nog in voor onze Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s cursus met E-Learning. Leer de essentiële vaardigheden om adequaat te handelen in noodsituaties met kinderen en baby’s. Klik hier om u aan te melden en bereid uzelf voor op het onverwachte.

U heeft 1 jaar lang onbeperkt toegang tot de e-learning, zodat u altijd kunt blijven oefenen en uw kennis kunt opfrissen.

Eerste Hulp Aan Kinderen cursus verkort met e-learning Erkend Rode kruis
€115,- Inclusief. btw p.p.
 • Meest gekozen cursus voor ouders en gastouders
 • 4 uur online + 4 uur klassikaal
 • Wet IKK goedgekeurd certificaat
Direct inschrijven Op eigen locatie

Bekijk hier ons cursusaanbod

Eerste Hulp Aan baby's en kinderen cursus verkort e-learning en praktijk
Inschrijven

Veel gestelde vragen

Wie is de opleiding Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby's verkort met E-learning bedoeld?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die in contact komt met kinderen en baby’s en graag effectieve Eerste Hulp wil kunnen verlenen in noodsituaties.

Wat maakt deze opleiding anders dan andere EHBO-cursussen?

Deze opleiding is specifiek gericht op het verlenen van Eerste Hulp aan kinderen en baby’s. We bieden een combinatie van E-Learning en praktijktraining voor een diepgaand begrip en praktische ervaring.

Wat is het voordeel van de E-Learning module voorafgaand aan de praktijktraining?

De E-Learning module biedt deelnemers de mogelijkheid om op hun eigen tempo en gemak de basisprincipes van Eerste Hulp te leren. Dit zorgt ervoor dat de praktijkgerichte training dieper kan ingaan op specifieke situaties.

Hoe worden de praktijklessen gegeven?

Tijdens de praktijktraining leert u onder andere reageren op verstikking, verwondingen, allergische reacties, koorts en andere noodsituaties die zich kunnen voordoen bij kinderen en baby’s.

Wat zijn de voordelen van het Rode Kruis certificaat na succesvolle afronding?

Het Rode Kruis certificaat toont aan dat u beschikt over de vereiste vaardigheden om adequaat Eerste Hulp te verlenen aan kinderen en baby’s. Dit certificaat is erkend en heeft een geldigheidsduur van 2 jaar.

Hoe lang duurt de opleiding en de praktijkdag?

De praktijk Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s verkort met E-learning duurt in totaal 1 dag, van 09:00-17.00 uur.

Hoe kan ik mijn kennis en vaardigheden na de cursus op peil houden?

Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 2 jaar en kan verlengd worden met nog eens 2 jaar. Jaarlijkse herhalingstraining van 4 uur is vereist om uw kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Is de E-Learning toegankelijk na de cursus?

Ja, u heeft 1 jaar lang onbeperkt toegang tot de E-Learning module, zodat u de geleerde vaardigheden kunt blijven oefenen en uw kennis kunt opfrissen.

Hoe kan ik me aanmelden voor de opleiding?

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor onze Eerste Hulp Aan Kinderen en Baby’s cursus met E-Learning door op de aanmeldingslink te klikken op onze website. We kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een levensreddende training!